Exclusive Spring Fair


DE BINNEN - BUITENBEURS VAN HET VOORJAAR

Tijdens het Paasweekend, van 10 t/m 13 april 2020, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de hoogwaardige "binnen - buitenbeurs" plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende "pop-up" departementstore.


Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven, zoals Fashion & Beauty, House & Living, Art & Antiques, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel en Jewelry & Watches. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Op de gezellige terrassen staan in het voorjaarszonnetje smaakvolle foodtrucks en muziek.Haagsche Antiekdagen

30 & 31 mei

4& 5 juli

29& 30 augustus

Lange Voorhout, 10.00 - 17.00 uur

Onder de prachtige bomen van het statige Lange Voorhout wordt al 25 jaar lang de Haagsche Kunst- en Antiekdagen georganiseerd. Traditiegetrouw altijd tijdens het laatste weekend van augustus. Ook dit jaar is er weer een mooi programma voor u samengesteld met traditiegetrouwe onderdelen en natuurlijk ook een aantal nieuwe onderdelen.

Op het Lange Voorhout staan ook dit jaar weer een groot aantal kramen. U vindt hier circa 185 stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage. De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget.


UNIEKE JUWELENBEURS IN DRIEBERGEN

Het Juweel is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. Deze succesvolle juwelenbeurs vindt tijdens het Pinksterweekend plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoopexpositie zijn ruim 25 exclusieve goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun prachtige collectie te tonen. Het verenigen van kwaliteit, originaliteit en vakmanschap is wat deze unieke themabeurs zo succesvol maakt. Daarnaast genieten bezoekers van de grote diversiteit aan hedendaagse ontwerpen tot zeldzame antieke juwelen. Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden daarom 7 t/m 10 juni vrij voor een bezoek aan Het Juweel Sparrendaal.

De 18e-eeuwse buitenplaats Sparrendaal is de ideale locatie om de mooiste sieraden te bewonderen en te kopen. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. Deze zomer is Sparrendaal het speelveld voor de bijzondere juwelenbeurs, waar de unieke collectie van de deelnemers geëxposeerd staan in alle rijk gedecoreerde zalen. Onder het genot van een drankje loopt de bezoeker langs vitrines in de stijlkamers van Buitenplaats Sparrendaal. Kortom “Het Juweel” is een waar onderscheidend evenement dat niemand wil missen.

Het Juweel Sparrendaal vindt in 2020 plaats van 12 t/m 14 juni op buitenplaats Sparrendaal in Driebergen.


The upcoming contemporary art & antiques fair

Na een uiterst succesvolle eerste twee edities vindt volgend najaar in en rond Kasteel Groeneveld in Baarn de snel groeiende 5-daagse internationale kunst & antiekbeurs FINE art & antiques fair 2020 plaats.

FINE art & antiques fair is dé snel groeiende internationale kunstbeurs in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst.

Direct achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat Buitenkunst.

De FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.

Art Nocturne Knocke kreeg een nieuwe dynamische formule, met voorname kunsthandelaren die meewerken aan creaties en presentaties van internationaal niveau, waar kwaliteit en originaliteit primeren.

Niet alleen de kunstwereld en de kunstmarkt zien er ondertussen helemaal anders uit, maar ook de interieurs van de verzamelaars en de kunstliefhebbers.


Iedereen, jong en minder jong, zoekt nu naar een mix van zowel oude kunst, design, moderne en hedendaagse kunst van verschillende stijlen, perioden en continenten, gepresenteerd op een eclectische setting, kwalitatief en verfrissend hedendaags.

Niet enkel het geselecteerde aanbod en de dynamische aanpak inspireren, maar ook de exclusieve locatie Knokke de meest mondaine badplaats van de Belgische kust & de lage landen, een netwerkparadijs voor al diegenen die houden van kunst en savoir-vivre.


Art Nocturne Knocke betekent kunst beleven en exclusief genieten in een zomerse sfeer aan zee!