www.vintageandcostumejewelry.nl


Rally De Grande Dame

Zondag 26 mei 2019

Een echte vrouwenrally, powered by de HFSLG (Hoefslag). Een bijzondere, gezellige dag die zich kenmerkt door prachtige nieuwe classy auto's en karakteristieke oldtimers, een afwisselende rallyroute met spannende spelelementen en verrassende tussenstops.

Laat u in Grace Kelly vintage style verrassen door puur rijplezier, entertainment, culinaire invulling & more.

Meer informatie en/of willen aanmelden voor deelname? Kijk dan op:

www.www.degrandedame.nl


Vintage & Costume Jewelry is partner van dit event.


UNIEKE JUWELENBEURS IN DRIEBERGEN

7 , 8, 9 en 10 juni

11.00 - 18.00 uur

Het Juweel is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. Deze succesvolle juwelenbeurs vindt tijdens het Pinksterweekend plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoopexpositie zijn ruim 25 exclusieve goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun prachtige collectie te tonen. Het verenigen van kwaliteit, originaliteit en vakmanschap is wat deze unieke themabeurs zo succesvol maakt. Daarnaast genieten bezoekers van de grote diversiteit aan hedendaagse ontwerpen tot zeldzame antieke juwelen. Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden daarom 7 t/m 10 juni vrij voor een bezoek aan Het Juweel Sparrendaal.

De 18e-eeuwse buitenplaats Sparrendaal is de ideale locatie om de mooiste sieraden te bewonderen en te kopen. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. Deze zomer is Sparrendaal het speelveld voor de bijzondere juwelenbeurs, waar de unieke collectie van de deelnemers geëxposeerd staan in alle rijk gedecoreerde zalen. Onder het genot van een drankje loopt de bezoeker langs vitrines in de stijlkamers van Buitenplaats Sparrendaal. Kortom “Het Juweel” is een waar onderscheidend evenement dat niemand wil missen.
                                        

ART & LIFESTYLE FAIR

THERMAE PALACE HOTEL - OOSTENDE

BELGIE

3 t/m 18 augustus 2019

11.00 - 18.00 uur

Nadere info volgt.Haagsche ANtiekdagen

24 en 25 augustus

Lange Voorhout, 10.00 - 17.00 uur

Onder de prachtige bomen van het statige Lange Voorhout wordt al 25 jaar lang de Haagsche Kunst- en Antiekdagen georganiseerd. Traditiegetrouw altijd tijdens het laatste weekend van augustus. Ook dit jaar is er weer een mooi programma voor u samengesteld met traditiegetrouwe onderdelen en natuurlijk ook een aantal nieuwe onderdelen.

Op het Lange Voorhout staan ook dit jaar weer een groot aantal kramen. U vindt hier circa 185 stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage. De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget.

The upcoming contemporary art & antiques fair

Kasteel Groeneveld - Baarn

24 t/m 29 september

Na een uiterst succesvolle eerste editie vindt dit najaar in en rond Kasteel Groeneveld in Baarn de snel groeiende 5-daagse internationale kunst & antiekbeurs FINE art & antiques fair 2019 plaats.

FINE art & antiques fair is dé snel groeiende internationale kunstbeurs in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst.

Direct achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat Buitenkunst.

De FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.


Van Houtenkerk - Weesp

25, 26 en 27 oktober Weesp

11.00 - 18.00 uur

Aan de Oudegracht in Weesp, in de sfeervolle ambiance van de van Houtenkerk, ook wel het ’chocoladekerkje’ genoemd, vindt in oktober 2019 de jaarlijkse beurs plaats met een keur aan antiek, brocante, vintage, kunst en design.

Bezoek deze prachtige locatie en de verrassende beurs onder het genot van een hapje en drankje. Laat u informeren over de doelstelling en de werkzaamheden van Stadsherstel. De toegang is gratis. Sla u slag met originele cadeaus voor de feestdagen.


SIERAAD International Jewellery Art Fair, het eerste en enige specifiek op sieraadvormgeving en sieraadkunst gerichte presentatieplatform voor de professioneel opgeleide sieraadkunstenaar. Met een zeer internationaal deelnemersaanbod waardoor de meest veelzijdige en verrassende vormen van sieraadkunst zijn te zien en te koop zijn. SAF is het enige platform in Nederland waar professionele hedendaagse sieraadvormgevers uit binnen- en buitenland hun handgemaakte werk direct en zelf aan de man brengen. SAF wordt ook deze editie weer opgeluisterd door speciale events en spraakmakende presentaties.


Daar ‘waar kunstdraagbaar wordt’. Meer dan 170 ontwerpers, uit alle delen van de wereld bijeen in de Gashouder. Ontwerpers die u alles kunnen vertellen over de sieraden die ze hebben gemaakt, kijken, passen en kopen. Geniet van heerlijke koffie, glas wijn, een prachtdag uit. Sta niet in de rij voor de kassa koop uw tickets online vanaf half September: https://www.sieraadartfair.com/nl/bezoekers-2/


De 18e editie van SIERAAD ART FAIR, 7 t/m 10 November 2019. LOCATIE: In de WesterGasfabriek Amsterdam. U kunt kaarten kopen aan de kassa gedurende openingstijden.UNIEKE JUWELENBEURS IN ROTTERDAM

Liefhebbers van bijzondere juwelen, sieraden en horloges houden 22 t/m 24 november 2019 vrij voor Het Juweel Rotterdam in het Wereldmuseum. Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren ruim 25 nationale en internationale goud- en edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten hun unieke collecties aan het publiek van Het Juweel Rotterdam. De bezoeker heeft daarmee een keus aan hedendaagse ontwerpen en vintage juwelen die verrassen door hun kwaliteit, originaliteit en vakmanschap.

In het centrum van Rotterdam, op de hoek Veerhaven en Willemskade, bevindt zich het statige pand van het Wereldmuseum. Op de eerste etage van dit vroegere clubgebouw van de Koninklijke Yachtvereniging uit 1851 bevindt zich de indrukwekkende Balzaal en Salon met uitzicht over de Oude Maas. Onder het genot van een drankje loopt de bezoeker langs de vitrines in de Balzaal van het Wereldmuseum.

Hoog aangeschreven goud- en edelsmeden en juweliers uit onder andere Nederland, Zwitserland, Belgie en Engeland vormen het originele aanbod van Het Juweel Rotterdam. De goud- en edelsmeden ontwerpen hun juwelen zelf en voeren het in eigen beheer uit. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en bijzonder zilver completeren de juwelenbeurs. Deze combinatie van authentieke en unieke moderne juwelen maakt een bezoek aan Het Juweel Rotterdam meer dan waard!Posthoornkerk - AMsterdam

29, 30 nov. en 1 dec. 2019

11.00 - 18.00 uur

In het weekend van vrijdag 29, zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 is het alweer de 29 ste keer dat de beurs plaats vindt in de historische ruimten van de Posthoornkerk een Pierre Cuypers schepping.

In de sfeervolle ambiance van deze gerestaureerde kerk aan de unieke Haarlemmer- shopping -straat bieden zo’n 35 standhouders hun gevarieerde en veelal unieke items aan.

Stylisten, decorateurs en collectioneurs kunnen hun hart ophalen met aanwinsten voor interieur en verzameling. De objecten zijn vriendelijk geprijsd. Laat u inspireren op het gebied van wonen, inrichten en stylen of vindt een aanwinst voor uw verzameling.

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben bezoekers drie dagen de tijd om mooie items en objecten te ontdekken. Kom genieten van deze lente editie. OPEN TORENDAG valt ook in dit weekend en de toren van de Posthoornkerk is voor een kleine bijdrage te beklimmen met de ervaren gids Peter.

Laat u tijdens de beurs ook informeren over de doelstelling en werkzaamheden bij de stand van Stadsherstel Amsterdam, met wie wij de beurs samen organiseren.